+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 9:00 – 16:00

Hotel Avion Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 142 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    95%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Miroslava

ostatní, 11.12.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 13.11.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
6

Věra

jednotlivec, 19.10.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Irena

jednotlivec, 16.10.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se mi úplně všechno ochota příjemné jednání ubytování v čistotě rautové snídaně a cena skvělá Irena Lukešová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10
Hotel Avion odpověděl na tuto recenzi.
Paní Lukešová, moc děkujeme za velmi milé hodnocení, jsme rádi, když jsou u nás hosté spokojeni. Edita Tesařová
Recepce hotelu

Martin

jednotlivec, 11.10.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Gabriela

jednotlivec, 26.9.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
6

Josef

jednotlivec, 12.9.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Hana

jednotlivec, 11.9.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
28 %
  • Nelíbil se my pokoj který měl staré postele peřiny z roků snad šedesátých a povlečení zaprane no hrůza nevisato pod postelema snad rok nepořádek vypadalo to jak na ubytovně pro bezdomovce.

Personál
6
Služby
2
Čistota
2
Pohodlí
2
Cena/kvalita
2

Martin

jednotlivec, 9.9.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Ochota personalu

  • Hotel je v zlom stave , neodporúčal by som ho.

Personál
10
Služby
6
Čistota
4
Pohodlí
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 22.7.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Jediné s čím jsem byla spokojená byl personál, ostatní je naprostá katastrofa!

  • V prvé řadě bych ráda upozornila hotel Avion, že ve třetím patře nejsou v žádném případě v letních měsících podmínky pro ubytování! Na pokoji absolutně nedýchatelno bez možnosti se zchladit! Přitom by stačil obyčejný větrák.Z umyvadla teče pouze horká nebo teplá voda.Na studenou vodu můžete zapomenout... Dále v pokoji chybí lednička, kde bych si alespoň uchovala studený nápoj atd...abych se mohla zchladit, hlavně že je tam TV...která je naprosto k ničemu! V tom vedru se na ni koukat rozhodně nehodláte! Totiž problém je tam vydržet! Lůžko naprosto nevyhovující! Matrace je mnohem větší než samotná postel, tudíž jakmile se pohnete tak cestujete a můžete v noci klidně spadnout i s matrací mimo polohu postele.Chybí obyčejná přikrývka na letní měsíce.Vše velice omšelé a zastaralé. Pobyt jsem vzdala a odjížděla jsem předčasně z důvodu přehřatí, že by mi někdo nabídl jakoukoli kompenzaci ani nemluvě!To jsem ještě nezažila! Doporučuji si zažádat o nižší patro a vyhnout se tak v letních měsících nepříjemnostem! Lovu zdar!

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Pohodlí
2
Cena/kvalita
2
Hotel Avion odpověděl na tuto recenzi.
Pokud nemá host ani odvahu sdělit nám svoje jméno, hodnocení je anonymní, určitě nebudeme na takové nesmysly odpovídat.

Anonym

dospělý pár, 16.7.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk

jednotlivec, 11.6.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.6.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pokoj a klídek

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Petr

jednotlivec, 22.4.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.4.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Petr

jednotlivec, 2.4.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Manuela

jednotlivec, 27.3.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 28.1.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.1.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Klidné a tiché místo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 21.1.2023

Kolín Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Velmi milá paní recepční... Čistota.

  • Nemohu říci, že by se mi přímo něco nelíbilo. Neměla jsem velké očekávání. Nicméně čas se zde zastavil. Ale čistota, milá paní recepční a situování v samém centru města vyvážila negativa.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6